Voliš da putuješ? Putuj Sigurno!

Proveri turističke agencije i pročitaj iskustva putnika.
Treniraj pametno, a ne naporno

Piletina sa ljutom papričicom

Objavljeno: 11.03.2016.

Piletina sa papricicom

Sastojci 

  • pileći file
  • 2 kašičice maslinovog ulja
  • pola ljute papričice
  • pola crnog luka
  • 1 beli luk
  • 10 čeri paradajza
  • limunov sok
  • kašičica bibera
  • so

Priprema

U vok tiganj dodajte 2 kašičice maslinovog ulja i zagrejte. Dodajte crni luk, zatim i beli ukoliko želite, pržite oko 5 minuta dok sastojci ne postanu braon.

Dodajte papričicu i pržite još 3 do 5 minuta.

Polako ubacujte komadiće filea iseckanog na kocke. Pržite još 10 minuta i neprestano mešajte.

Dodajte limunov sok i čeri paradajz. Promešajte sve dobro i pržite još 5 minuta.

Na kraju začinite biberom i solju po ukusu.

Ovo jelo možete servirati uz pirinač ili testeninu po izboru.

Kategorija: Jela sa piletinom